Fast track/meet&greet/Vip обслуговування – це онлайн сервіси, які ми з радістю запропонуємо та забронюємо, щоб зробити вашу подорож приємною та комфортною.


VIP обслуговування

VIP обслуговування в аеропортах – це окремий термінал, де особистий асистент подбає про передполітні / післяполітні процедури і організовує комфортний відпочинок.VIP обслуговування,також означає окремий контроль на безпеку та паспортний контроль без черг, персональний трансфер між терміналом і літаком, а також паркувальне місце для вашого автомобіля.

Fast track(Фаст Трек) / Meet & greet


Дана послуга дозволяє пасажирам не витрачати зайвий час і
уникнути черг при проходженні обов’язкових процедур, оформленні багажу та реєстрації. З цією послугою ви без клопоту і очікування пройдете всі необхідні процедури, а якщо відправляєте в подорож дитину чи батьків, будете за них спокійні. Асистент допоможе максимально оперативно і гладко пройти передполітні чи післяполітні процедури. В різних аеропортах можуть надавати – незалежно одна від одної, в одному аеропорту вас зустріне асистент, а в іншому вам потрібно буде оплатити послугу у терміналі і отримати талончик, щоб здійснити швидкий прохід процедур контролю в аеропорту.


Ці зручні послуги можна придбати у нас під час бронювання авіаквитка або пізніше в розділі додаткових послуг додамо це у ваше бронювання. Ціна послуги залежить від аеропорту, проте ми прорахуємо вартість для вас, перед купівлею.

Чому це зручно для пасажирів?
Тому що, ми піклуємося про те, щоб наші пасажири/клієнти, уникали довгих черг в аеропортах перед вильотами, а спокійно прямували просто до зали відправлення!



Booking.com